5 år senare

Jag tappade lusten att fortsätta min historia när Ingalill gick bort.
Nu drygt 5 år senare skall jag försöka fortsätta att skriva ner mina minnen igen.

Nu vid 72-års ålder är det oftare och oftare som gamla minnen dyker upp i skallen när jag skall somna om kvällarna, vad det nu kan bero på. Kanske är det så att när man är ensam så har man bara sina minnen att umgås med, när man inte har någon att prata med om kvällarna.

Jag har under mina golfrundor senaste åren träffat på några gamla barndomsvänner som också spelar golf. Jag kände absolut inte igen dem men de kom ihåg mitt namn och vi började prata om gamla minnen från 50-talet. Dessa pratstunder har också har fått mig att försöka skriva ner minnen från svunna tider.

Jag har också hittat en massa gamla kort på vinden som sätter igång mina tankar och funderingar på hur livet har varit och varför det blev som det blev.

Det här inlägget postades i Diverse. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.